agentschap

Eugène Paashuis – Lumieus | Jan Hoogervorst

 

uitWonderland vertegenwoordigt:

Eus
Eugène Paashuis | Lumieus 

Eugène studeerde Werktuigbouw en een paar jaar Industrieel Ontwerpen. Daarna werd hij met de hem kenmerkende passie filmmaker en werkte tot 2013 als regisseur bij de VPRO aan programma’s als Noorderlicht, Tegenlicht, Thema en Holland Doc. Daar belichtte hij figuurlijk de werkelijkheid; in zijn vrije tijd bedacht en vervaardigde hij prototypes van lichtarmaturen. Tegenwoordig is het andersom; Eugène richt zich nu op het ontwerpen en fabriceren van werkelijk licht, af en toe doet hij filmwerk. Licht maken & breken, dat doet ie het liefst.

Grote Peer Hanglampje van laser-gesneden berken multiplex met LED lamp.

grote_peer_hoofd

Specificaties:
Hoogte 300 mm. Diameter 170 mm. 5 Watt Pharox LED, 240 lumen, niet dimbaar. 2 meter zwart snoer, plafondkapje.€ 85,- kant & klaar, 
€ 79,- als bouwpakket, € 49,- meerprijs wandhouder, snoer en stekker. wagentje3

Buigen of barsten 130 lasersneden zorgen dat het Multiplex gebogen kan worden.

buigen_of_barsten_hoofd

Specificaties:
Hoogte 250 mm, diameter 330 mm. Bedoeld voor LED lampen met een normale E 27 fitting, max 15 Watt. De lamp is niet meegeleverd maar overal goed verkrijgbaar, al of niet dimbaar. Uitvoeringen: Grijs gebeitst of naturel mat gelakt met een kleuraccent in rood, groen, blauw of grijs. € 189,- wagentje3

Mevrouw Smit Hanglamp voor tafel of bureau met dimbare en draaibare LED buis.

mevrouw_smit_3

Deze met zorg uitgekozen LED’s die in Duitsland op printplaten zijn gezet, blijken telkens de winnaar in kwaliteit. Een prettige, functionele lamp die erg zuinig is met energie.

Specificaties:
Geanodiseerd aluminium en 3D geprinte onderdelen. 3000 Kelvin, warm wit. Dimmer met afstandsbediening en geheugen voor de laatste dim stand. 1120 mm lang, 18 Watt, 1500 lumen € 475,- of 800 mm lang, 15 Watt, 1100 lumen. € 445,- wagentje3


 

uitWonderland vertegenwoordigt:

jan op kleur

Jan Hoogervorst

Jan Hoogervorst is opgeleid als beeldend kunstenaar, na de kunstacademie richtte hij zich op het vak van meubelmaker en deed ervaring op als medewerker bij een gerenommeerde meubelmaker alsmede in zijn eigen zaak. Zijn producten kenmerken zich door een op het eerste gezicht eenvoudige vormgeving, aangevuld met een grote doelmatigheid.

Jan heeft zich voor onderstaande ontwerpen laten inspireren door Fibonacci, Klaarhamer, Rietveld en Donald Judd. Het kussen-design is van de door de Ouborg Prijs 2015 gelauwerde kunstenaar Christie van der Haak. Onderstaande woonaccessoires fungeren niet alleen zelfstandig, als objecten in een interieur; ze lenen zich ook voor een additieve rol. De opberg-functie verschaft deze meubelen bovendien een onderscheidende meerwaarde.

A 6617
Specificaties: zwart MDF met transparante watergedragen lak. 
50 X 50 € 465,00 (zonder stof) 50 x 120 x 45 € 640,00 (zonder stof). De meerprijzen voor deze uitzonderlijke stoffen volgen.
volg ons FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest