wandlamp – existentialist

de existentialist

Van het absurdisme van het hieronder beschreven”Ergens gloort er licht” naar “De Existentialist” is maar een kleine stap; het verschil zit hem voornamelijk in de hoogte van het stopcontact, maar er is meer…

Vereenzaamd, in een absurd universum je eigen lot in handen hebben; veel korter valt het existentialisme niet te omschrijven. En dat is ook precies wat deze lamp uitbeeldt. Door het verschil in de plaatsing van de voeding vinden deze twee lampen elkaar als pendant.

Specificaties:
afmeting202 x 64 x 3 mm (LxBxD) exclusief snoer. branduren: 50.000. energielabel: A++. garantie: 2 jaar. gewicht: 264 gram. snoerlengte: ca. 180 cm. Inclusief 2 st LED lamp. verpakking: 1.4 mm dikke kartonnen koker. Het 3 mm dikke stalen figuurtje is geheel recyclebaar. € 88,00 wagentje3 excl. 6,95 verzendkosten.


in historisch perspectief

aan de leiband3

Dat je van het existentialisme behoorlijk onproductief kan worden kenmerkt bovenstaand schilderij. Veel meer dan het aan de leiband houden van een mannelijk figuur dat het toch al niet makkelijk heeft, zit er vandaag niet meer in.

hoppermeetstroost3

Hopperiaans voor je uit zitten staren is al eeuwenlang een geliefde existentialistische bezigheid. Kan je veel beter voor 88,95 zo’n ventje van ons kopen, heb je tenminste iets goeds om naar uit te zien.

 

volg ons FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest