B2B

maatwerk | unica | relatie geschenken

nieuw licht op de zaak

Het menselijk ritme is door de massale toepassing van kunstmatig licht amper afhankelijk van de zon, binnenshuis worden lichtbronnen dan ook voornamelijk als sfeer element toegepast. Onze ontwerpen zijn tevens dienstbaar op een ander vlak. 

B2B: maatwerk 

Om lampen opnieuw van betekenis te voorzien geven we er binnen onze vaste collectie elementen van de menselijke gesteldheid aan mee. Voor op maat te ontwerpen lampen die hun weg vinden naar de opdrachtgever z’n zakelijke relaties, de eigen ontvangst- of vergaderruimte dan wel een plaats krijgen binnen een collectie, onderzoeken we de huisstijlen en de kernwerkzaamheden: de bedrijfsmatige gesteldheid.

Een van onderstaande lampen krijgt zodoende een plek binnen de collectie van een toonaangevende producent van kwaliteitsmeubelen. Het tweede ontwerp hieronder wordt in elk geval cadeau gedaan aan de raad van commissarissen/relatie’s. Overigens zijn alle onderstaande lampen middels een door Bob uit ontwikkelde en vervaardigde “aanraak bediening” aan en uit te zetten; Peter de Vos gaf hiertoe de technische handvaten.

Pastoe logo
het oude logo als lamp
Pastoe gebouw Vaartsche Rijn
de voormalige fabriek aan de Vaartsche Rijn als lamp
op de juiste kast jagen en van het kastje naar de muur
op de juiste kast jagen en van het kastje naar de muur
wonderland lamp aan en uit
aanraak bediening van onze lampen

Led houder aanraakbediening2

De in eigen huis ontworpen electronica voor de aanraak bediening hebben we onder de LED geplaatst. Ook de behuizing wordt door ons zelf gegoten, dat spreekt voor zich.

B2B: unica

Ruimtes waar een onderneming zich presenteert of waar personeelsleden samenkomen zijn ideale plaatsen om de bedijfsidentiteit te visualiseren in een lichtobject dat die identiteit ondersteunt.

Uitzendbureau QPS heeft er dan ook voor gekozen om de zes groepen van zijn dienstverlening door ons in staal te laten vereeuwigen waarbij de locatie van het bedrijf is terug te vinden in de achtergrond. De vergaderruimte is zo voorzien van een uniek lichtgevend wandobject van 100 bij 200 cm.

QPS uitzendbureau

Aanvullend zijn er drie lampen gemaakt waarin dezelfde groepen zijn terug te vinden…

QPS uitzendbureau plafond lampQPS uitzendbureau plafond lamp

B2B: relatie geschenken 

De wonderlamp kan worden voorzien van een (bedrijs)naam of logo. De aangeleverde data worden daartoe op een subtiele manier in het ontwerp verwerkt en naar keuze in het kunststof of eventueel in het hout dan wel op het plaatje aan de onderkant gegraveerd. De op deze manier gepersonifieerde lamp is zodoende een prima relatiegeschenk. Om de wonderlamp uniek te houden doen we dit slechts 5 maal per jaar.

IMG_6199sfeerfoto wonderlamp oma

Vragen?

volg ons FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest